Arigato Jewerly


29,00 лв.

Lucky Fish - елегантна и екстравагантна гривна в златисто и червено. Гривната е за дръзки дами, които искат да привлекат внимание и късмет към себе си. Бижуто с щастливата рибка е подходящо и за предс..

35,00 лв.

Гривна Luxury Pearl - аристократичен разкош. Гривната изглежда винтидж и дава възможности за съчетаване с облекло в стил Бохо. Подходяща е за официални събития като стилни, вечерни партита, бал и сват..

34,00 лв.

Пресъздай стилът на Нифертити с елегантна гривна, носеща изтънчено излъчване. Балансиран и изящен дизайн в златисто и акцент от тюркоаз. Визия на древна и екзотична кралица, непреходна прелест - бижу..

33,00 лв.

Впечатляваща гривна от кристали, с интересен дизайн. Антично злато и бели, едри кристали са съчетани в блестящ, притегателен център. Тя е достатъчно въздействащ аксесоар за да се носи самостоятелно, ..

27,00 лв.

Прелестна гривна Shine с колоритни кристали. Когато търсите атрактивно, но стилно и елегантно бижу, гривната Shine ще откликне на тези изисквания. За да бъде гривната въздействащ аксесоар, я съчетавай..

27,00 лв.

Гривна Сrystal Symmetry - блестящ разкош. Съчетанието на антично злато и богата декорация с кристали, придава винтидж и Бохо стил на бижуто. Интересна идея в дизайна на гривната, украсата да се разпол..

29,00 лв.

С обеците Green Queen ще изглеждаш блестящо и достолепно, като кралица. Те са много подходящ аксесоар за тържествени случаи и биха били впечатляващ акцент към сватбен тоалет. Дълги обеци с класически..

25,00 лв.

Дългите обеци Vintage имат величествен и елегантен вид. Разкошен дизайн от антично злато, бели,зелени и черни кристали, в мотив от геометрични фигури. Обеците са във винтидж стил, могат да се използва..

56,00 лв.

Колие 2 в 1 Yellow Splash е чудесен комплект, който дава възможности за три комбинации. Двете колиета могат да се носят заедно и всяко по отделно. Първото колие е ефектно, с декорация от едри и цветни..

29,00 лв.

Blue Lagoon е прелестно колие с разноцветни кристали в триъгълна композиция, висяща на златиста верижка.Декоративните елементи са подредени леко асиметрично, което създава динамично усещане.Иновативни..

35,00 лв.

Колие Boho е еклектично, модерно бижу, което съчетава в себе си класика, езотерика, екзотика и Бохо стил. То наподобява едновременно и индиански ритми и морска безбрежност. Невероятен аксесоар за въл..

37,00 лв.

Колие Bouquet е небесно син букет от нежни, кристални цветя. Великолепно бижу за бал и сватбен ден. Както казват, за сватбата е необходимо нещо синьо - и това прелестно колие от сини цветя, носи късме..

37,00 лв.

Колие Color Drops е със семпъл дизайн - златисти верижки с кристални капки в бяло, винено и кафяво. Колоритното колие може да се съчетава с други бижута с разноцветни капки и кристали. Бижуто в прели..

29,00 лв.

Колие Creek е елегантно бижу в етно стил, с визия на антично украшение. Дизайнът на бижуто е съчетание от златисти верижки и кристали в синьо, зелено и бяло. В средата на основната верижка има декорац..

45,00 лв.

Разкошно, бално колие Crystal Bloom в класически стил. Изящен дизайн от разцъфнали кристали във форма на цветя. Празничен блясък и разкош за специални случаи, като бал и сватба. Блестящо и впечатляващ..

Показани от 1 до 15 общо 51 (4 страници)