ARIGATO.BG


24,00 лв.

Изберете деликатен акцент за облеклото си с гривната Accent. Тя е стилен аксесоар от естествени камъни, зареден с енергийната им сила. Балансираният, семпъл дизайн редува мъниста от сребрист хематит, ..

19,00 лв.

Гривна Clover от яспис и хематит. Бижу Clover е гривна, изработена от камъните Яспис и Хематит. Ясписът е камъкът на сексуалността. Минералът има и лековити качества, които спомагат организма да се ба..

18,00 лв.

Дамска гривна Coral Love от жадеит и хаулит. Гривна Coral Love е колоритно съчетание от мъниста коралов Жадеит, син Хаулит и бронз, редуващи се с посланието за любов. Бижуто е създадено от ARIGA..

25,00 лв.

Дамска гривна Dream Time от нежно розов жадеит. Сложи гривната Dream Time, когато мечтаеш. Тя ще те потопи в безвремието на мечтите, ще те поведе в романтично приключение към жадувани, далечни, екзоти..

25,00 лв.

Гривна Dreams от син яспис е аксесоар за мечтатели. Ако мислите ти са винаги в полет, за приключения и пътувания, това бижу е за теб. Фигурката на самолет е символ на полет и пътувания и тя ще т..

22,00 лв.

Дамска гривна Elegance от син жадеит и порцеланови мъниста. Гривна Elegance е разкошно и стилно бижу за всяка жена, която иска да разкрие пред света своята нежна и божествена същност. Сините нюанси..

18,00 лв.

Гривна Feather - красива плетена гривна с типично мъжко излъчване. Сребристият, декоративен елемент перо може да носи послание, каквото вложите в него. Би могло да е творчески мотив, за писателско вдъ..

25,00 лв.

Гривна Grace е нежен дамски асксесоар от порцелан и смола. Фините порцеланови мъниста са изрисувани с нежни, флорални мотиви, които се редуват с мъниста от тъмна смола Абакус. Дизайнът на гривната е н..

27,00 лв.

Хармонична, плетена гривна Haath с мъниста от черна вулканичен камък и смола Абакус. Акценти в бижуто са светлият фосил и декоративният елемент с ръка, носещ символиката на защита. Бижуто е изработено..

23,00 лв.

Нежна гривна Heart Beat от жадеит, хаулит и златист хематит. Гривната Heart Beat е романтично бижу в сладки цветове от син и коралово розови минерали Жадеит и Хаулит, редуващи се със златисти мънист..

25,00 лв.

Мъжкият аксесоар India е уникална гривна в Дзен стил. На пръв поглед семплото редуване на бяло и черно, крие неподозирана изненада и голяма енергийна сила. Гривната е изработена от фосил, смола и ...т..

19,00 лв.

Гривна Jasper e оригинален дизайн на ARIGATO.BG. Бижуто е изработено от Хематит и Яспис. Балансирано цветово съчетание между двата минерала, дава усещане за премерен разкош. Елементите от хематит са к..

18,00 лв.

Плетена дамска гривна Kama от интересен порцелан. Гривна Kama е оригинално бижу от изрисувани, порцеланови мъниста, редуващи се с бронзови елементи. Мекият, балансиран дизайн в стил на пасторална и..

19,50 лв.

Стилна дамска гривна Lucky Way от лапис лазули и хематит. Елегантната гривна Lucky way е изработена от редуващи се тъмно сини сфери от минерала Лапис Лазули и златисти елементи от Хематит. Балансът от..

22,50 лв.

Дамска гривна Mala от лапис лазули. Гривна Mala е наниз от мъниста Лапис лазули и керван от сребристи слончета. Ритъмът в дизайна, символиката и енергийният заряд на естествения камък, носят сила и..

Показани от 1 до 15 общо 55 (4 страници)