PILGRIM, Denmark

PILGRIM БИЖУТА

МИСИЯ НА PILGRIM

Нашата мисия е да придадем красота на живота, като съзадваме висококачествени ръчно направени бижута и аксесоари, които карат жените да се чувстват дори по-желани.

ИСТОРИЯ

Пилгрим е глобална марка с 30 години опит в бижутерството и силни корени в Дания и датския дизайн.

Всичко това започнало в 1983, когато двама датчани – Анемет Маркват и Томас Адамсен предали тяхното уникално чувство и оригинална енергия в производството на бижута, продавани главно на рок фестивали.

Любовта на датската двойка към музиката и хората се изразила с техните модели, които отразяват цената на спонтанноста, оригиналността, интимност и автентичност.

PILGRIM бижута бяха и си остават напълно подходящи за момента.

Днес Пилгрим е международна марка базирана в Скаденборг, Дания.

Луксозните ръчно произведени и монтирани модели, които допълват индивидуалния гардероб и настроението са крайъгълния камък на успеха на Пилгрим.

НАПРАВЕНИ С РЪЦЕ И СЪРЦЕ

Всяко бижу на Пилгрим е ръчно направено от умели занаятчии, ръчно изрисувано и монтирано на ръка.

Бижутата са покрити или с 925 стерлинга сребро, 16 карата злато, 16 карата розово злато или хематит.

Всичките ни бижута са обработени с гъвкава повърхност, която подобрява трайноста. Всички метали са 100 процента без олово и без никел.

С ОКО ЗА ДЕТАЙЛИТЕ

Качеството е ключова дума за нас. То е вечно на мода.

Ние използваме най-добрите материали и познаваме качеството.

Всички наши колекции са произведени под строг контрол на качеството и добри условия за производството и оклоната среда.

Провеждат се рентгенови тестове за да се установи гъстотата на 925 стерлинга сребро или 16 карата злато.

Официален сайт PILGRIM - www.pilgrim.dk35,18 лв.

Верижка със сребърно покритие от 925 стерлингово сребро и дължина 40 см. Верижката може да се носи самостоятелно, като деликатно бижу или да бъде основа за окачване на интересна висулка. Верижка..

68,50 лв.

Семпла, но елегантна, сребриста гривна. Темата за символиката на кръга е застъпена в дизайна на тази гривна. Кръгът е символ на безкрая - той няма начало и няма край. Плетеницата от три кръга е израз ..

17,62 лв.

Семпла декорация от позлатен елемент във форма на елипса - супер опростен дизайн на PILGRIM. Геометричните форми имат скрита символика, която крие неподозирана сила. Елипсата носи послание за движение..

68,50 лв.

Гривна Energy има динамичен дизайн. Между двете верижки е уловен необичаен елемент, приличащ на стрела, на върха на която е прикрепена още една верижка. С този модел бижу, PILGRIM отново ни изненад..

17,62 лв.

Гривна с необичаен елемент, с форма на стилизирано око. Символичен елемент, но в модерен стил, прави бижуто да изглежда странно, мистериозно и почти сюрреалистично. То е за личности, обожаващи тази..

58,70 лв.

Гривна Fidelity носи символиката на кръга. Самата гривна, закопчавайки се на китката, образува кръг, който включва в себе си два по-малки, различни по размер кръга. Това загатва, че символът може ..

58,70 лв.

Стилна гривна с тъмен блясък от хематитово покритие и черни кристали - изящно бижу за силна и знаеща какво иска жена. Кръга символизира безкрайността, двата преплетени кръга - семпъл и декориран — изр..

58,70 лв.

Елегантна, златиста гривна със семпъл дизайн – излъчва усещане за класа и стил. Верижките от обемни, златисти елементи са свързани с ажурна дъга - неколкократно повтарящ се мотив на триъгълници. Триъг..

58,70 лв.

Златиста гривна с уникален дизайн. Семпла на пръв поглед, но разкошна, заради оригиналната идея, да се подредят кристали, от вътрешната страна на кръга. Този неочакван ефект, прави бижуто да изглежда ..

17,62 лв.

Гривна с изключително изчистен дизайн — черни връзки, семпло сплетени и украсени с черен овал. Връзките се затягат, чрез издърпване и завършват с черни хематитови, топчета. Бижутата с хематитово по..

17,62 лв.

Елегантно бижу от PILGRIM – модерна гривна с максимално опростен дизайн. Позлатен овал, уловен от черни връзки, завършващи със златисти топчета. Гривната въздейства със своята стилна простота...

17,62 лв.

Гривна Sphere е за дами с изискан стил, ценящи ръчно изработените, качествени бижута. Това бижу гарантирано покрива тези изисквания, защото е създадено с много усет и внимание от отдавна наложилата ..

17,62 лв.

Тази гривна е перфектен вариант за търсещите качествени, модерни бижута. Красива, семпла гривна на PILGRIM, черни плетени въженца, уловили помежду си овал със златисто розова позлата. За финален финес..

78,30 лв.

Сребриста гривна в античен, етно стил. Гривната представлява плетеница от гъвкави елементи, към които са прикрепени трепкащи монети, с древно излъчване. Гривните в еклектичен етно стил са много актуал..

58,70 лв.

Гривната Trim представлява масивна верижка със сребърно покритие 925. Луксозният аксесоар е ръчна изработка на PILGRIM, гаранция за качество и сигурност от запазената марка, която има 30 годишен опи..

Показани от 1 до 15 общо 107 (8 страници)